65OLED935/12 Bowers&Wilins Philips

OLED televízor.

Predaj skončil

Dajte svojim filmom televízor, aký si zaslúžia.

Tento úchvatný televízor Philips OLED+ sa môže pochváliť reproduktormi od spoločnosti Bowers & Wilkins so zvukom znejúcim dohora a najnovším spracovaním obrazu P5 s umelou inteligenciou. Užite si realistický obraz a strhujúci zvuk s krištáľovočistými dialógmi.Dych vyrážajúci obraz. Filmový zvuk.

  • OLED Android TV s rozlíšením 4K UHD
  • P5 AI dual picture engine
  • Zvuk od spoločnosti Bowers & Wilkins
  • 4-stranná funkcia Ambilight
  • 164 cm (65”) Android TV

Technológia P5 engine s umelou inteligenciou. Realistický obraz, nech pozeráte čokoľvek.
Procesor P5 od spoločnosti Philips s technológiou AI dual picture engine vám zabezpečí taký realistický obraz, až budete mať pocit, že doňho môžete vstúpiť. Algoritmus umelej inteligencie s hĺbkovým učením spracúva obrazy podobne ako ľudský mozog. Nech sledujete čokoľvek, získate živé detaily a kontrast, bohaté farby a plynulý pohyb.

Pohlcujúci zvuk. Bowers & Wilkins v kombinácii s Dolby Atmos.
Exkluzívny dizajn reproduktorov od legendárnych zvukových inžinierov Bowers & Wilkins poskytuje vzrušujúci realistický výkon. Reproduktory so zvukom znejúcim dohora vám umožnia vyťažiť maximum z technológie Dolby Atmos. Vďaka centrálnemu výškovému reproduktoru budú dialógy zreteľné, nech je dráma na obrazovke akokoľvek intenzívna.

Čaro funkcie Ambilight. Iba od spoločnosti Philips.
So 4-strannou funkciou Ambilight od spoločnosti Philips precítite každý okamih. Inteligentné LED diódy okolo okrajov televízora reagujú na akciu na obrazovke a vyžarujú podmanivé svetlo, ktoré vás jednoducho uchváti. Vyskúšajte si ju len raz a budete sa čudovať, ako ste si mohli vychutnávať televíziu bez nej.

Televízor Philips OLED+ s HDR. Rozdiel je skutočný.
Televízor Philips OLED+ s rozlíšením 4K UHD je kompatibilný so všetkými hlavnými formátmi HDR. Či už ide o váš obľúbený seriál alebo najnovšiu video hru, tiene budú hlbšie. Svetlé povrchy žiarivejšie. Farby vernejšie. Pohyb neuveriteľne plynulý.

Dolby Vision a Dolby Atmos. Obraz aj zvuk ako v kine.
Podpora špičkového zvuku a formátov videa od spoločnosti Dolby zaisťuje HDR obsah s neuveriteľne skutočným obrazom a zvukom. Či už pozeráte seriály cez stream, alebo obsah na diskoch Blu-Ray, budú sa vám páčiť kontrast, jas a farby, ktoré odrážajú pôvodné zámery režiséra, ako aj priestorný, zreteľný, detailný a hlboký zvuk.

Android TV. Jednoducho inteligentný.
Vďaka systému Android TV od spoločnosti Philips sa dostanete k obsahu, ku ktorému chcete, kedy len chcete. Môžete si prispôsobiť domovskú obrazovku, aby zobrazovala vaše obľúbené aplikácie, a tým si zjednodušiť spustenie streamovania filmov a seriálov, ktoré milujete. Alebo pokračovanie na mieste, kde ste prestali.

Hlasové ovládanie. Zabudovaný pomocník Google Assistant. S podporou služby Alexa.
Ovládajte svoj televízor Philips so systémom Android hlasom. Chcete si zahrať hru, pozerať Netflix alebo hľadať obsah a aplikácie v obchode Google Play? Povedzte to svojmu televízoru. Môžete dokonca ovládať všetky inteligentné domáce zariadenia kompatibilné so službou Asistent Google, ako je stlmenie svetiel a nastavenie termostatu počas filmovej noci. Bez toho, aby ste sa postavili z gauča. Dni hľadania diaľkového ovládania televízora skončili. 

Značka Philips

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Spokojna

Overený zákazník,

je dobrý

Overený zákazník,

Všetko v poriadku z nákupom som spokojná.

Overený zákazník,