BRAUN Digitálny tlakomer BPW 4500

Digitálny tlakomer na zápästie, detekcia arytmie, univerzálna veľkosť manžety s postupným nafukovaním, Bluetooth na prepojenie s mobilnou aplikáciou Braun Healthy Heart, okamžitá interpretácia dát pomocou farebného podsvietenia, navádzací systém na navedenie zápästia do správnej polohy počas merania

Predaj skončil

Digitálny tlakomer Braun iCheck 7 BPW4500

Monitor krvného tlaku novej generácie Braun iCheck 7 zaujme jedinečným, intuitívnym a ultratenkým dizajnom a klinicky overenou presnosťou merania európskou spoločnosťou pre hypertenziu (ESH). Navádzací systém navedie vašu ruku do správnej polohy na dosiahnutie najvyššej presnosti merania.

 

Displej poskytuje údaje o krvnom tlaku podľa Svetovej zdravotníckej organizácie.

Postupné nafukovanie manžety zaisťuje pohodlné a rýchle meranie krvného tlaku. Digitálny tlakomer prepojíte s mobilnou aplikáciou Braun Healthy Heart pomocou Bluetooth technológie. Aplikácia poskytuje prehľadne zobrazené údaje v grafoch a kalendári a denné, týždenné a mesačné priemery.

 

Mobilná aplikácia Braun Healthy Heart

Monitor krvného tlaku sa ľahko synchronizuje s aplikáciou Braun Healthy Heart a poskytuje vám prístup k nameraným hodnotám takmer kedykoľvek a kdekoľvek. Hodnoty môžete sprístupňovať svojmu lekárovi, rodine či priateľom. Mobilná aplikácia zobrazuje trendy krvného tlaku prostredníctvom grafov a poskytuje priemerné hodnoty.

 

Farebná interpretácia krvného tlaku

Zistite na prvý pohľad zdravie srdca. Farebne podsvietené srdce vám ukáže, či je váš krvný tlak normálny (zelená), alebo či máte miernu (žltá), strednú (oranžová) alebo ťažkú (červená) hypertenziu. A to na základe pokynov Svetovej zdravotníckej organizácie.

 

Polohovací systém

Digitálny tlakomer Braun iCheck 7 navedie vašu ruku do správnej polohy pomocou navádzacieho systému pre maximálnu presnosť merania.

 

Postupné nafukovanie manžety

Technológia postupného nafukovania manžety zaisťuje menší tlak na zápästie na kratšiu dobu, pretože meranie krvného tlaku prebieha už počas nafukovania manžety. Iné tlakomery merajú tlak až pri nafúknutí manžety a pri jej postupnom vyfukovaní.

 

Detekcia arytmie

Digitálny krvný tlakomer Braun iCheck 7 deteguje nepravidelný srdcový rytmus ? arytmiu. Ak sa tento symbol často objavuje pri meraní vášho krvného tlaku, vyhľadajte lekársku pomoc.

 

Vstavaná pamäť

Tlakomer disponuje pamäťou na 100 meraní a je vybavený 1 používateľským profilom. Vďaka tomu ľahko porovnáte aktuálnu hodnotu s predchádzajúcimi meraniami.

 

Mobilná aplikácia Braun Healthy Heart

Získajte jednoduchý prístup k vašim nameraným hodnotám s mobilnou aplikáciou Braun Healthy Heart. Mobilná aplikácia je k dispozícii v App Store a v službe Google Play.

 

Prehľad histórie krvného tlaku

Po zmeraní krvného tlaku sa údaje odošlú do mobilnej aplikácie, ktorá hodnoty uloží a interpretuje ich pomocou prehľadného grafu, kalendára a výpočtu priemeru.

 

Vplyv životného štýlu na krvný tlak

Do mobilnej aplikácie je možné zadávať záznamy o spánku, cvičení, výžive a nálade. Vytvorte si kompletný prehľad o vašom životnom štýle a zistite, ako ovplyvňuje váš krvný tlak.

 

Jednoduché šírenie dát

Údaje o vašom krvnom tlaku v mobilnej aplikácii ľahko vyexportujete a môžete ich odosielať e-mailom vášmu lekárovi, rodine či priateľom.


Značka Braun

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,