CAMRY CR 7920, Chladiace zariadenie 4v1 ION

Vysokovýkonný multifunkčný ochladzovač vzduchu 4v1 Camry CR 7920 plní okrem funkcie ionizácie vzduchu ďalšie 3 funkcie: chladenie, zvlhčovanie a rovnomerné čistenie, čo z neho robí vynikajúci doplnok do každej kancelárie a iných priestorov. Ochladzovač vzduchu 4v1 Camry CR 7920 je vybavený pohodlnou rukoväťou na prenášanie zariadenia (na oboch stranách), držiakom napájacieho kábla, kolieskami uľahčujúcimi pohyb po rôznych povrchoch a kvalitným filtrom. Zariadenie má tiež časovač, ktorý vám umožňuje naprogramovať čas, počas ktorého by zariadenie chladilo pred automatickým vypnutím (od 0,5 h do 7,5 h).

Predaj skončil


-         Funkcie: ionizácia vzduchu/chladenie/čistenie/zvlhčovanie

-         LED ovládací panel

-         Diaľkové ovládanie

-         3 režimy ventilátora: Normálny, Prirodzený(prírodný), Spánkový

-         Funkcia zvlhčovania znižuje teplotu prevádzkou vodného čerpadla

-         Prietok vzduchu 830 m3/hod

-         Horizontálna oscilácia 60°

-         Časovač 0,5-7,5 hodiny

-         2 nádoby na vodu

-         Spotreba vody 330 ml/hod

-         Indikátor hladiny vody

-         4 kolieska

-         Pohodlné rukoväte na prenášanie

-         8 L nádrž na vodu s vypúšťacím uzáverom

 

Multifunkčný pomocník

Vysokovýkonný multifunkčný ochladzovač vzduchu 4v1 Camry CR 7920 plní okrem funkcie ionizácie vzduchu ďalšie 3 funkcie: chladenie, zvlhčovanie a rovnomerné čistenie, čo z neho robí vynikajúci doplnok do každej kancelárie a iných priestorov. Používateľ si môže zvoliť medzi 3 rýchlosťami prúdenia vzduchu, pričom zariadenie má zabudovanú 8 l nádrž na vodu, vďaka ktorej dokáže efektívne zvlhčovať vzduch až 7,5 hodiny.

 

Vybavenie

Ochladzovač vzduchu 4v1 Camry CR 7920 je vybavený pohodlnou rukoväťou na prenášanie zariadenia (na oboch stranách), držiakom napájacieho kábla, kolieskami uľahčujúcimi pohyb po rôznych povrchoch a kvalitným filtrom.  Sada obsahuje tiež dva chladiace prvky, ktoré sú vložené do nádrže na vodu a umožňujú rýchlejšie ochladenie vzduchu.

 

Doplnky ochladzovača

Intuitívny ovládací panel uľahčuje výber správneho programu. Stačí stlačiť tlačidlo HUMIDIFY a teplota sa zníži spustením vodného čerpadla. Zariadenie má tiež časovač, ktorý vám umožňuje naprogramovať čas, počas ktorého by zariadenie chladilo pred automatickým vypnutím (od 0,5 h do 7,5 h).

 

Značka Camry

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,