CONCEPT PROFI SO3000 Sušička ovocia

Sušička ovocia, veľkokapacitná, na ovocie, huby a mäso, Concept PROFI s príkonom 1000W a nerezovými sušiacimi sitami; 2 ventilátory; digitálny časovač 1 - 99h

Predaj skončil

Fantázii sa medze nekladú

Sušenie je jednou z najšetrnejších metód spracovania úrody. Ovocie, zelenina, huby aj bylinky si vďaka nej zachovávajú vysoký obsah vitamínov a minerálov. Sušička Vám pomôže uskladniť úrodu aj vo väčšom objeme. Vašej fantázii sa medze nekladú. SO3000 hravo zvládne usušiť aj cestoviny, kvetiny, mäso, a je možné ju použiť aj na výrobu chutných maškŕt pre domácich miláčikov.

 

Rýchlosť

Sušička ovocia SO3000 Vás milo prekvapí svojou rýchlosťou. Potraviny sú usušené až o 30% rýchlejšie ako v ostatných sušičkách. To všetko vďaka rovnomernému rozloženiu tepla s príkonom 1 000 W.

 

Praktická údržba

Už Vás nebude prechádzať chuť na chutné, zdravé plátky z jabĺk, sliviek či hrušiek, kvôli nepohodlnému a zdĺhavému umývaniu sušiacich plat. Súčasťou príslušenstva je 6 nerezových sušiacich plát, ktoré môžete umývať v umývačke.

 

Nerezové pláty

Hlavnou prednosťou nerezových plát je vyššia odolnosť oproti plastovým plátom. Jednou z ďalších výhod je to, že sa nahrievajú a tým urýchľujú proces sušenia. Výsuvné pláta Vám uľahčia kontrolu usušených potravín. Jednoducho plát vysuniete ako zásuvku v skrini a nemusíte celú sušičku rozoberať, aby ste skontrolovali aj spodný plát.

 

Regulácia času a teploty

Na prehľadnom LED displeji si sami nastavíte ako dlho a na koľko stupňov chcete sušiť. Teplotu môžete pohodlne regulovať v rozmedzí od 35°C do 70°C. Digitálny časovač je možné nastaviť až na 99 hodín.

 

Základné parametre

Plynulá regulácia nastavenia teploty sušenia: 35 - 70 °C

Dva ventilátory pre rovnomerné sušenie

6 nerezových plát

Digitálny časovač 1 - 99 hodín

LED displej

Rozmer plátu: 34 x 38,5 cm

Poistka proti prehriatiu

Príslušenstvo: 6 nerezových plát

Príkon: 1 000 W

Napätie: 220 - 240 V 

Značka Concept

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Spokojna

Overený zákazník,

je dobrý

Overený zákazník,

Všetko v poriadku z nákupom som spokojná.

Overený zákazník,