XSX/ XOne Dead Island 2

COMGAD | Hry na Xbox | Kód: 158838-159863

Datum vydania: 21.4.2023

Platforma: Xbox Series X/ Xbox One
Žáner: akčný
Jazyk: české titulky

Dostupnosť
Tovar na sklade
doručíme do 24h
38,88 €
32,40 € bez DPH
Úsmev ako dar
+2,00 €
Za nákup získate 39 bodov.

Smrtiaci vírus sa šíri po Los Angeles a mení jeho obyvateľov na žravé zombie. Mesto je v karanténe a armáda ustúpila. Ste pohryznutí, nakazení, ale viac než len imúnni a učíte sa využívať svoju vnútornú zombiu.

Budúcnosť LA (a ľudstva) držíte v rukách iba vy a hŕstka ďalších vychĺbačných kreténov, ktorí sú voči tomuto patogénu náhodou odolní. Zatiaľ čo budete odhaľovať pravdu za epidémiou, zistíte, kto – alebo čo – ste zač. Prežite, vyvíjajte sa, zachráňte svet – jednoducho ďalší deň v LA!

Obľúbená sága so zombiemi sa vracia s jedinečnou kombináciou hororu, temného humoru a bláznivým vraždením zombií, ktoré dohromady tvoria epické brakové dobrodružstvo.

Dead Island 2 je strhujúca akčná RPG z pohľadu prvej osoby, ktorá hráča zavedie na úplne nové ihrisko. Preskúmajte ikonické Los Angeles utopené vo vnútornostiach, štýlové, živé a zamorené zombie. Zoznámte sa s úžasnými postavami. Zabíjajte nespočetné množstvo protivníkov s neuveriteľne krvavými detailmi. A vyviňte sa a staňte sa ultimátnym zabijakom zombií.

Uvidíme sa v pekle!

Preskúmajte pekelné Los Angeles – Dead Island 2 hráčov zavedie do tých najslávnejších lokácií Mesta anjelov, teraz postriekaných hrôzou, počas vzrušujúcej brakovej výpravy zo živého predmestia Beverly Hills po svojráznu promenádu Venice Beach.

Brutálny kontaktný sandbox – Súboje ponúknu ten najintenzívnejší, brutálny a násilný zážitok z pohľadu prvej osoby, s množstvom zbraní a taktických (a krvavých) možností, ako sa presekať hordou zombiou. Či už budete krájať, drviť, páliť, či trhať, chceme, aby ste to skutočne pocítili.

Staňte sa ultimátnym zabijakom zombií – Na výber máte šesť postáv, pričom každá má vlastnú jedinečnú osobnosť a dialógy. Schopnosti každého zabijaka si môžete kompletne prispôsobiť vďaka nášmu úplne novému systému schopností, ktorý vám umožní okamžite prerozdeliť body a vyskúšať si tie najšialenejšie kombinácie.

Zamorenie zombií – Ste pripravení užiť si jeden z najpokročilejších systémov likvidácie v hrách? Naše LA sa hemží zombiemi, ktoré vyzerajú a správajú sa úplne realisticky. Tieto zmutované obludy sú oživeným, prehnitým srdcom Dead Island 2 s desiatkami odlišných druhov zombií, z ktorých každý má vlastné mutácie, útoky a stovky vizuálnych variantov s motívmi LA. Naše monštrá sú neutíchajúci, nároční a skutoční obyvatelia Los Angeles. Dokážete prežiť?

Filmové kooperatívne dobrodružstvo – Ako správny zážitok RPG ponúka Dead Island 2 množstvo napínavých úloh, šialenú hŕstku postáv a strhujúci brakový príbeh, ktorý vás skutočne ponorí do svojho zvráteného sveta. Znovuhrateľnosť je zaručená. K tomu pridajte bláznivý kooperatívny režim až pre troch hráčov a zostanete v LA na veľmi dlhý (a brutálny) výlet.

KRABICOVÁ VERZIA DAY ONE EDITION OBSAHUJE: MEMORIES OF BANOI PACK

Memories of Banoi Pack obsahuje dve jedinečné zbrane: vojnovú palicu Banoi a baseballovú pálku Memories of Banoi. Ďalej potom špeciálnu kartu schopností Personal Space, ktorá oslavuje pôvodnú hru Dead Island – nevyhnutný prídavok do arzenálu každého zabijaka zombií.

Značka COMGAD

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,