EH-PHS9KK825 žehlička na vlasy PANASONIC

Žehličky na vlasy | Kód: 41013538

Žehlička na vlasy.

Dostupnosť
Dočasne vypredané
termín doručenia vám upresníme telefonicky
111,90 €
93,25 € bez DPH
Úsmev ako dar
+2,00 €
Za nákup získate 112 bodov.

Krásne rovné vlasy zaberú menej času a vydržia dlhšie.

Jedinečná technológia nanoe™ zas dodáva vlasom vlhkosť, aby sa leskli.
Vynikajúce žehlenie
Vďaka pokročilej technológii regulácie teploty, napríklad pomocou platničiek na rovnomerné šírenie tepla a pokročilého stabilného ohrievača, sa teplo šíri rovnomerne na platničky a udržiava sa správna teplota. Výsledkom sú pevne vyrovnané vlasy, ktoré vydržia približne o 20 % dlhšie*1 a vyrovnávanie zaberá približne o 20 % menej času*2. Výsledky testu poskytla spoločnosť SGS. V porovnaní so zariadením Panasonic EH-HS95 pri nastavení teploty 200 °C. *¹ Test zachovania vyrovnania sa uskutočnil vyrovnaním 10 zväzkov vlasov, pričom na každý zväzok sa použil 1 ťah. *² Test času potrebného na vyrovnanie 10 zväzkov (jednotlivo). (Účinnosť sa môže u jednotlivých osôb líšiť.)
Platnička na rovnomerné šírenie tepla a pokročilý stabilný ohrievač
Teplo sa šíri jednotne od okrajov po okraje platničiek na rovnomerné šírenie tepla, takže vlasy sa vyrovnávajú rovnomernejšie. Pokročilý stabilný ohrievač navyše zisťuje, kedy sa platničky používajú, a udržuje správnu teplotu počas stylingu, aby sa zlepšil výkon pri žehlení vlasov.
Zdokonalená hladká keramická platnička
Vďaka inovovanému dizajnu platničiek a tela sa klzný výkon zlepšil o ďalších 30 %*. Krásny rovný účes sa dá dosiahnuť okamžite a bez námahy. Výsledky testu poskytla spoločnosť SGS. V porovnaní so zariadením Panasonic EH-HS95 pri nastavení teploty 200 °C. * Testované posúvaním zväzku vlasov v oboch zariadeniach. (Účinnosť sa môže u jednotlivých osôb líšiť.)
Technológia nanoe™ nabitá vlhkosťou dodáva vlasom hladkú, lesklú a hodvábnu konečnú úpravu
nanoe™, častice rozprášenej vody obsahujúce približne 1 000-krát viac vody ako bežné ióny, vychádzajú zo vzduchových otvorov na stranách platničiek. Dokonca aj pri stylingu s vysokou teplotou zabraňuje technológia nanoe™ strate vlhkosti a poškodeniu v dôsledku tepla, napína pokožku hlavy a zvlhčuje vlasy, aby boli elegantné, rovné a lesklé.
Ergonomický dizajn na lepšiu použiteľnosť a žehlenie
Jedinečný tvar uchopenia, ktoré sa vám pohodlne zmestí do ruky – vďaka vedeckému výskumu ľudskej ruky. 1: Ľahko uchopiteľný oválny tvar 2: Šikmý rez na plynulé otáčanie 3: Palcový držiak na ľahké držanie 4: Štíhla hlava na ľahký prístup ku korienkom
Prevedenie s rovnomerným tlakom na optimálne napnutie
Upínacie napätie je na všetkých platničkách rovnomerné. Správne sa žehlia dokonca aj tenké vrstvy.
Dlhšie platničky na rýchlejšie vyrovnanie
Nový model má žehliace platničky, ktoré sú o 10 % dlhšie a zmestia sa na ne širšie pramene vlasov.
5 nastavení teploty / rýchle zahriatie za 30 s
Podľa potreby môžete nastaviť teplotu 150, 170, 180, 200 alebo 230 °C. Zahriatie trvá približne 30 sekúnd (na dosiahnutie 100 °C).
Univerzálne napätie
Zariadenie je kompatibilné s napätím 100 – 240 V, čo umožňuje používanie na celom svete pomocou správneho adaptéra pre príslušnú krajinu.

Značka Panasonic

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,