ES-LT67-A803 holiaci strojček PANASONIC

Pánsky holiaci strojček.

Predaj skončil

Pokročilý holiaci strojček ES-LT67 vďaka ultrarýchlemu lineárnemu motoru a trom presným ultraostrým čepieľkam poskytuje vynikajúce strihanie.
Ultrarýchly motor na rýchle a výkonné holenie

Supersilný neodymový magnet umožňuje výnimočne rýchle riadenie čepieľok a vykonanie až 39.000 orezaní za minútu. Vďaka tomu je holenie mimoriadne výkonné a hladké. Tento ultrarýchly lineárny motor nespomalí žiadna brada, nech je akokoľvek hustá. Rýchlosť holenia je rovnaká až do vybitia batérie.
3-čepieľkový holiaci systém na účinné holenie
3-čepieľkový holiaci systém je navrhnutý tak, aby zachytával a holil všetky druhy chĺpkov. [A] Štrbinové čepieľky. Poskytujú zlepšené zastrihávanie dlhých fúzov. [B] Vonkajšie planžety. Tenké vonkajšie planžety majú na niektorých miestach hrúbku len 41 μm a pri koreni nadvihujú dokonca aj krátke chĺpky, čo umožňuje hladké oholenie.
Nanobrúsené 30° vnútorné čepieľky na účinné holenie
Na základe japonskej tradície výroby samurajských mečov sme vyvinuli ultra ostré nano-leštené vnútorné čepieľky s 30° ostrím, ktoré umožňujú oholiť chĺpky veľmi blízko ku korienkom. Výsledkom je vynikajúce a efektívne oholenie s minimálnym počtom ťahov dokonca aj na brade, kde sú chĺpky najhustejšie.
Kontúrovacia hlava Multi-flex 12D
Holiaca hlava sa nezávisle pohybuje v 12 smeroch* a ľahko sleduje obrysy tváre a krku, čím sa zníži počet ťahov potrebných na oholenie vrátane fúzov, ktoré ležia naplocho. * Správa z laboratória Panasonic, Japonsko
Prispôsobivé oblúkovité čepieľky
Všetky čepieľky sú klenuté, aby sa znížil tlak na pokožku a aby bol dotyk rovnomerný po celej dĺžke čepieľok.
Objavte ďalšie funkcie
Technológia snímača brady automaticky zisťuje hustotu brady 200-krát za sekundu* a podľa toho upravuje výkon pri holení. V hustých oblastiach sa výkon zvyšuje a v riedkych znižuje. * Testovanie stroboskopom v laboratóriu Panasonic, Japonsko Ergonomicky navrhnutá jednotka umožňuje holenie v najprirodzenejšej polohe bez namáhania lakťa alebo zápästia. Obsahuje odolné čepieľky z nehrdzavejúcej ocele s presným 45° ostrím. Umožňuje jednoduché, pohodlné a rýchle predbežné holenie a precízne zastrihávanie.
Objavte ďalšie funkcie
Užívajte si pohodlie používania nasucho, prípadne strojček používajte s penou alebo gélom na jemné, zamatovo hladké oholenie. Používať ho môžete dokonca aj v sprche. Vodeodolná konštrukcia dovoľuje opláchnuť holiaci strojček pod tečúcou vodou, čo umožňuje jednoduchú a hygienickú údržbu. * Pred umývaním odmontujte časť s vonkajšími planžetami a zapnite holiaci strojček na vibrácie. Multifunkčný indikátor LED holiaceho strojčeka zobrazuje stav batérie v 10 krokoch, ako aj stav prevádzky na ľahké a okamžité potvrdenie.
Odkaz kvality, tradícia inovácií
Spoločnosť Panasonic rozvinula japonské umenie výroby výnimočne ostrých a odolných mečov a využitím najmodernejšej technológie vyvinula čepieľky vynikajúcej kvality. Japonské výrobné techniky sa používajú iba na čepieľky holiacich strojčekov od spoločnosti Panasonic.

Značka Panasonic

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,