ES-LV67-A803 holiaci strojček PANASONIC

Pánsky holiaci strojček.

Predaj skončil

Najcitlivejší holiaci strojček.

Vďaka kombinácii mimoriadne ostrých čepieľok, výkonného motora a špičkových snímačov si dokáže poradiť s najtvrdšími, najhrubšími a najrýchlejšie rastúcimi bradami: s jeho pomocou sa zbavíte strniska až na osem hodín.
Senzory prispôsobujúce sa vášmu holeniu
Pri holení, ktoré zodpovedá kontúram vašej tváre, hrúbke a hustote strniska, používa zariadenie ES-LV67 technológiu snímača brady. To zvyšuje výkon na miestach s hustou bradou a znižuje ho v ostatných oblastiach, aby sa zabránilo podráždeniu pokožky, zabezpečilo rovnomerné oholenie a počas až 8 hodín nenarástlo strnisko.
Najostrejšie čepieľky od spoločnosti Panasonic
Na základe tradičnej japonskej výroby samurajských mečov sme vyvinuli odolné oceľové vnútorné čepieľky Yasuki-Hagane, ktoré sú nanobrúsené len na 30 stupňov. Poradia si tak aj s tým najhrubším strniskom blízko korienkov, aby vám nové nenarástlo najbližších 8 hodín. Netupia sa ani nedráždia pokožku.
5 čepieľok na mimoriadne dokonalé oholenie
S našimi špeciálne navrhnutými 5 oblúkovitým čepieľkami dokážete zdolať všetky druhy strniska: rýchla rezná čepeľ je určená na zastrihávanie dlhých fúzov, planžeta na rýchle nadvihnutie nadvihuje ploché fúzy a dokončovacia planžeta dáva dlhším chĺpkom druhý, bližší rez.
Lineárny motor na dosiahnutie hladkého oholenia
Bez ohľadu na hustotu vašej brady poskytuje ultrarýchly lineárny motor v modeli LV67 čisté a dlhotrvajúce oholenie so stabilnou rýchlosťou zastrihávania. Vďaka pokročilej technológii magnetickej levitácie používa holiaci strojček najsilnejšie magnety na svete, aby dosiahol 70 000 priečnych rezov za minútu a poskytol pôsobivé výsledky.
Hlava Multi-Flex pre maximálne pohodlie
Hlava Multi-Flex sa pohybuje nezávisle v 16 smeroch* a sleduje kontúry tváre a krku bez tlačenia na pokožku, čo redukuje počet potrebných ťahov na hladké oholenie a menej dráždi pokožku. *Správa z laboratória Panasonic, Japonsko
Umývateľný na jednoduchú údržbu
Ľahké čistenie a hygienu holiaceho strojčeka po použití dosiahnete len jednoduchým opláchnutím vodou. *Pred umývaním odmontujte časť s vonkajšou planžetou a zapnite holiaci strojček na vibrácie.
Odkaz kvality tradícia inovácií
Spoločnosť Panasonic rozvinula japonské umenie výroby výnimočne ostrých a robustných mečov a využitím najmodernejšej technológie vyvinula čepieľky vynikajúcej kvality. Každý holiaci strojček je vybavený tým najlepším, čo ponúkajú japonskí remeselníci, vďaka čomu poskytuje dlhotrvajúcu odolnosť a ostrú presnosť strihu na precízny styling.

Značka Panasonic

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,