PS5 F1 2022

ELECTRONIC ARTS | Hry na Playstation | Kód: 156892-157907
Dostupnosť
Skladom u dodávateľa
termín dodania upresníme
49,90 €
41,58 € bez DPH
Úsmev ako dar
+2,00 €
Za nákup získate 50 bodov.

stúpte do novej éry Formula 1 v EA SPORTS F1 22, oficiálnej hre šampionátu 2022 FIA Formula One World Championship. Odštartujte do novej sezóny s prepracovanými vozidlami a upravenými pravidlami redefinujúcimi pretekársky deň, otestujte svoje zručnosti na novej trati Miami International Autodrome a okúste lesk a slávu života v režime F1 Life.

Pilotujte úžasné nové vozidlá v rámci sezóny Formuly 1 2022 s autentickou zostavou všetkých 20 jazdcov a 10 tímov a užite si nové pretekárske scény, u ktorých sa môžete rozhodnúť, či chcete vozidlo ovládať priamo, alebo radšej všetko ponecháte na umelú inteligenciu. Vytvorte si tým a dostante ho na vrchol s novými možnosťami v oceňovanom kariérnom režime My Team, otestujte svoje pretekárske schopnosti v priamom súboji v režime split screen či v režime viac hráčov alebo vyjdite na trať v superšportoch tých najväčších značiek motoršportu.

Zúčastnite sa novej sezóny a sadnite si za volant neuveriteľne odlišných vozidiel na legendárnych tratiach, vrátane úplne nového okruhu Miami International Autodrome. Ponorte sa naplno do pretekania s dvoma možnosťami, ako odohrať dôležité pasáže ako štartové kolá, výjazdy Safety Caru alebo interaktívne zastávky v boxoch, a s úplne novými krátkymi závodmi (šprinty).

Značka ELECTRONIC ARTS

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,