fínska sauna KARIBU ELEA (6170) - set s pecou 3,6 kW (71312) LG2754

Interiérová fínska sauna, hrúbka steny 38 mm, vonkajšie rozmery 195 x 169 x 187 cm, pre 2 osoby, <font color="MediumBlue">set s pecou 3,6 kW INT</font>.

Predaj skončil

Nemecká kvalita od prémiového nemeckého výrobcu Karibu Holztechnik GmbH.

Kachle 3,6 kW s integrovaným ovládačom (model 71312) sú obsahom balenia ako darček.

Tento model fínskej sauny je určený do temperovaných interiérov domu alebo bytu. Jej výrobca, firma KARIBU HOLZTECHNIK z nemeckých Brém, dokázala svojimi výrobkami úspešne nadviazať na stáročnú tradíciu škandinávskeho saunovania a súčasne do nej zapracovať dnešnú modernú technológiu. Fínska sauna pre dve osoby. Má rozmer 195 x 169 cm s rohovými dverami. Sauna je celá vyrobená z dreva severského smreku. Drevo pochádza zo vzdialeného severu Európy a je chemicky úplne neošetrené (nie je ani namorené ani nalakované). V dôsledku toho je prosté všetkých známych problematických látok, ktoré by sa v priebehu saunovania mohli z dreva uvoľňovať. Táto interiérová sauna je vyrobená z masívneho dreva sily 38 mm. Steny sauny sú zložené zo špeciálne hladených dosiek s dvojitým perom a drážkou, čo garantuje neobyčajnú pevnosť spoja.

Celosklenené dvere sú z dymového bezpečnostného skla hrúbky 8 mm. Priechodné rozmery dverí sú 64 x 162 cm. Dvere možno namontovať ako ľavé alebo pravé.

Sauna nemá vlastnú podlahu a je nutné ju umiestniť výhradne v miestnosti s odpovedajúcou podlahovou krytinou, ideálne dlažbou.

Saunové pece od renomovaného nemeckého výrobcu Karibu:

  • Pece 3,6 kW
    • K tomuto modelu sauny je možné dokúpiť úspornú elektrickú pec 3,6 kW, ktorá je opatrená klasickou šnúrou a je možné ju ihneď zapojiť do zásuvky 230 V. Je primárne určená pre fínske sauny malých rozmerov.  Nevýhodou je o niečo dlhšia doba vyhrievania sauny, výhodou jednoduché zapojenie bez nutnosti elektrikára. Saunovú pec 3,6 kW dodávame s integrovaným ovládačom priamo na peci alebo s externým ovládačom (pre montáž zvonku sauny).
  • Pece 9 kW
    • Oveľa výkonnejšia 9 kW saunova pec. Vyžaduje však 400 V, istenie 16 A, kábel 5 x 2,5 mm a zapojenie doporučujeme odborníkom. Pec má dostatočný vykurovací výkon aj pre väčšie fínske sauny. V tých malých potom vyniká rýchlosťou vyhrievania, sauna je pripravená krátko po jej zapnutí. Nevýhodou je však prvotne komplikovanejšie zapojenie. Dodávame s integrovaným ovládačom priamo na peci alebo s externým digitálnym ovládačom (pre montáž zvonku sauny).

Všetky modely saunových pecí majú vnútorné časti z korózie odolných materiálov a sú dodávané vrátane 18 kg saunových kameňov.

Výbava a príslušenstvo:
Obsahom štandardného balenia je 2x lavica zo smrekového dreva (2x šírka 57 cm, max 250 kg) a drevený ochranný rám na pec. Odporúčame ďalšie saunové príslušenstvo z našej ponuky.

Pred nákupom sauny:
Pred nákupom sauny odporúčame overiť súhlas majiteľa bytu. Potom je nutné zistiť, aké máte možnosti pre pripojenie saunových kachlí, tj. či je v byte na dostupnom mieste 400 V a či máte istič min 16 A. Podľa toho urobte výber saunovej pece.

Doprava:
Osobný odber na našich pobočkách je možný, však počítajte s väčšou hmotnosťou sauny a s nutnosťou zodpovedajúceho prívesného vozíka alebo radšej dodávky (napr. Tranzitu). Ak si objednáte našu dopravu, tak sauna bude zložená vedľa nákladného vozidla, ktoré príde čo najbližšie vami udanej adrese. Akúkoľvek ďalšiu manipuláciu s produktom (napr. z miesta zloženia do bytu, na záhradu, do garáže) si musí zabezpečiť kupujúci, dopravca ďalšie premiestňovanie tovaru nezabezpečuje. Pri vykládke je nutná spolupráca kupujúceho. Predovšetkým u väčších sáun vopred počítajte s tým, že zabalená sauna môže predstavovať viac paliet o celkovej hmotnosti v stovkách kg!

Upozornenie:

  • výrobok dodáváme v rozloženom stave
  • produkt na obrázku môže obsahovať príplatkové príslušenstvo alebo prvky, ktoré nie sú obsahom základného balenia
  • tento produkt je určený výhradne pre nekomerčné domáce použitie

Rozmery balenia:

  • paleta 214 x 116 x 60 cm / 322 kg

Súbory

Značka KARIBU
Hmotnosť 322kg
Počet osôb 2
Šírka (vonkajšia) 1,95m
Výška (vonkajšia) 1,87m
Materiál konštrukcie severský smrek
Výrobca KARIBU HOLZTECHNIK
Kategória vnútorné sauny
Dvere celosklenené - dymové sklo 8 mm
Hĺbka k stene 1,69m
Materiál lavíc a príslušenstva smrekové drevo
Počet a rozmer lavíc 2x šírka 57 cm
Odporúčané pece 3,6 kW alebo 9 kW
Funkce ionizace nie
Vestavěné rádio nie
Počet topidel 1
Výkon topidla 3,6 kW
Typ topidla elektrické
Saunové kachle áno / 3,6 kW s integr. ovladačom
Saunové kamene áno
Hrúbka steny 38mm
Typ sauny vnútorná

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

DOPRAVA ZADARMO AKCIA -20% BEST SELLER
saunová pec KARIBU 9 kW (80637) s externým dig. ovladačom

saunová pec KARIBU 9 kW (80637) s externým dig. ovladačom LG1923

592,43 € 740,54 €

Tovar na sklade (51 ks)

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,