HP 700 čierne BOSE

Slúchadlá s mikrofónom

Predaj skončil
Dizajnové bezdrôtové slúchadlá Bose Headphones 700 v čiernom prevedení vám ponúknu pohlcujúci zážitok z počúvania hudby vďaka aktívnemu ekvalizéru a silným basom. Navyše prostredníctvom funkcie potlačenia hluku (Noise Cancelling) s 11 úrovňami nastavenia si ľahko prispôsobíte množstvo okolitého hluku, ktorý chcete počuť. S režimom konverácie pozastavíte hudbu, vždy keď potrebujete s niekým komunikovať. Slúchadlá sú vybavené adaptívnym systémom 4 mikrofónov a sú optimalizované pre hlasových asistentov, ktorých aktivujete jediným stlačením tlačidla na pravom slúchadle. Intuitívne ovládacie prvky vám umožnia jednoducho ovládať hlasitosť, hovory či spravovať skladby. Slúchadlá s technológiou Bluetooth 5.0 vydržia na jedno nabitie prehrávať hudbu až 20 hodín.

Adaptívny systém mikrofónov
Slúchadlá sú vybavené unikátnym systémom štyroch mikrofónov, ktorý zachytáva a izoluje váš hlas a zároveň ruší okolitý hluk. Vy si tak vytvoríte dokonalé prostredie na počúvanie kdekoľvek sa nachádzate.

Optimalizované pre Google Assistant a Amazon Alexa
Bezdrôtové slúchadlá sú prispôsobené pre hlasových asistentov Google Assistant a Amazon Alexa. Jednoduchým stlačením intuitívnych ovládacích prvkov na pravom slúchadle môžete ovládať funkcie, ako je prijímanie / odmietanie hovorov, nastavenie hlasitosti, preskakovanie skladieb a prehrávanie / pozastavenie zvuku.

11 úrovní potlačenia hluku
Slúchadlá Bose HP 700 disponujú možnosťou nastavenia až 11 úrovní potlačenia hluku (Noise Cancelling), čo vám umožní prispôsobiť si svoje prostredie pre nerušené počúvanie hudby na hlučných miestach, prípadne si nastavíte úroveň, v ktorej budete počuť všetko, čo sa deje okolo vás. Navyše režim konverzácie vám umožní prerušiť hudbu a nechať preniknúť okolitý hluk vždy, keď potrebujete s niekým komunikovať.

Bose AR
Platforma Bose AR je inovatívna funkcia rozšírenej zvukovej reality, ktorá vám prinesie úžasné zvukové zážitky plynulým spojením digitálnych zážitkov s fyzickým svetom okolo vás, aby sa zlepšil spôsob cestovania, učenia sa či cvičenia. Táto platforma funguje na princípe zabudovaných senzorov pohybu, ktoré dokážu zistiť vašu orientáciu hlavy a pohyb tela, keď ich nosíte. Aplikácie rozšírené o Bose AR potom môžu tieto informácie použiť spolu s údajmi o polohe z vášho smartfónu a ponúknuť vám zvukový obsah prispôsobený tomu, kde sa nachádzate a čo robíte.

PARAMETRE PRODUKTU:
NFC: Nie
Rozhranie: Bluetooth
Štýl nosenia: náhlavné
Farba: čierna
Hmotnosť: 250 g
Odnímateľný kábel: Áno
Dosah. 10 m
Ovládanie prehrávania: Áno
Zabudovaný mikrofón: Áno
Ovládanie hlasitosti: Áno
Potlačenie šumu :Áno
Značka BOSE

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,