KOSS - slúchadlá PRO3AA

Mimoriadne robustné slúchadlá pre náročnú štúdiovú prevádzku pri zachovaní špičkových parametrov, titánom potiahnuté membrány, 10 - 25000 Hz, citlivosť 96 dB. Impedancia: 60Ohm. Určené k špičkovým zostavám. Bez aktivačného kódu

Predaj skončil

Americký výrobca slúchadiel Koss patrí k najuznávanejším v obore.

V jeho ponuke nájdete modely od najlacnejších typov pre každodenné počúvanie na cestách po špičkové štúdiové produkty, vždy v najvyššej možnej kvalite, ktorá často predčí aj cenu samotného výrobku. Značka Koss je preto známa nielen u nás, ale prakticky po celom svete, z tohto dôvodu nemôže chýbať ani v našej ponuke.

K dispozícii je mnoho modelových radov, rozdelených podľa cieľovej skupiny a určenie jej použitie. Rad PRO je určená najnáročnejším užívateľom, hi-fi amatérom i profesionálom, rovnako ako pre nasadenie vo funkcií štúdiových monitorov. Koss PRO / 4AAT sú top modelom v ponuke tohto výrobcu. Vysoko kvalitné slúchadlá s hi-fi reprodukciou a titanom potiahnutými membránami a uzavretými, netradične plastovými náušníky ako najúčinnejší spôsob izolácie od okolitého prostredia nielen medzi slúchadlami Koss.

Špičkový počúvanie je daný maximálnym skreslením púhych 0.1% a citlivosťou 96 dB, slúchadlá disponujú kmitočtovým rozsahom 10 Hz - 25 kHz a impedanciou 60Ohm. Špičková slúchadlá v masívnom prevedení s hmotnosťou 505 g majú krútený prívodný kábel o dĺžke 2.5 metra s pozláteným 3.5 mm konektorom, na ktorý možno pevne naskrutkovať redukciu pre 6.3 mm konektor stolného hi-fi zariadení.

Základné parametre

  • Typ: Náhlavné
  • Frekvenčný rozsah min. [Hz]: 10
  • Frekvenčný rozsah max. [KHz]: 25
  • Konektor: 3.5mm (TRS)
  • Citlivosť [dBA]: 96
  • Impedancia [Ohm]: 60
  • Hmotnosť [g]: 505

 

 

Značka Koss

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Spokojna

Overený zákazník,

je dobrý

Overený zákazník,

Všetko v poriadku z nákupom som spokojná.

Overený zákazník,