LEGO® Friends 41378 Misia na záchranu delfínov

LEGO |
Predaj skončil

LEGO® Friends 41378 Misia na záchranu delfínov, výrobca LEGO. Dobrodružstvo pod morom pri misii na záchranu delfínov už čaká!

  • Delfínie mláďatko uviazlo, keď sa hralo vo vraku lode. Vypusti štýlovú ponorku, ktorá patrí Stephanie z edície LEGO® Friends, do zálivu v mestečku Heartlake a naloď sa na záchranu delfína! Ale ona nie je jediná, čo sviští okolo vraku. Kacey z edície LEGO Friends je na vodnom skútri a hľadá truhlicu s pokladom a chce si ju nechať. Na tejto LEGO záchrannej misii sa však dá nájsť aj mapa k tajomnému pokladu. Pomôž Stephanie oslobodiť delfína, objaviť mapu a pokračovať v hone na LEGO poklad, aby sa dostala k truhlici ako prvá pred Kacey!
  • Vďaka tejto súprave na hranie môžu deti predvádzať LEGO záchrannú misiu pod vodou, keď sa Stephanie ponára vo svojom štýlovom ponornom plavidle, aby zachránila uviaznutého delfína z vraku lode. Sťažeň vraku lode je na pántoch, takže Stephanie ho môže pomocou zdvíhacieho ramena na svojom plavidle zdvihnúť a delfína vyslobodiť. Skrytá truhlica s pokladom plná drahokamov dodáva akcii ďalší rozmer, takisto ako aj pirátska mapa na látke, ktorá keď sa pokropí vodou, odhaľuje tajné informácie. Kto však nájde mapu ako prvý? Bude to Stephanie alebo zlomyseľná Kacey?
  • Obsahuje 2 minibábiky: Stephanie a Kacey a taktiež 2 figúrky delfínov.

 

Počet dielikov 363, počet figúrok 2
Pre deti od  6 rokov
Značka LEGO

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,