Marimex Spa OXI 0,5kg

Marimex | Chémia pre vírivky | Kód: 11313125
Predĺžená záruka
Dostupnosť
Skladom (1608 ks)
doručíme do 48h
12,49 €
10,41 € bez DPH
Úsmev ako dar
+2,00 €
Za nákup získate 12 bodov.
Dezinfekčný granulát s algicídnym účinkom k pravidelnému oxidačnému ošetreniu vody.

Vzhľad a zloženie:
Biely granulát s algicídnym účinkom. Účinnou látkou je bis(peroxosíran)-bis(síran) pentadraselný (970 g/kg), CAS: 70693-62-8.

Pôsobenie:
Prípravok má overené algicídne účinky pri ošetrovaní vody, odporúčame ho používať v kombinácii s prípravkom Aktivátor. Pri rozpustení prípravku vo vode sa uvoľňuje účinná zložka, ktorá oxiduje nečistoty prítomné vo vode a zabezpečuje účinok proti riasam. Pre správnu funkciu používajte pravidelne podľa návodu spolu s pravidelným dávkovaním prípravku Aktivátor.

Návod k použitiu a dávkovanie:
Pred prvým použitím prípravku upravte hodnotu pH na 6,8–7,2. Pri prvom ošetrení vody a ako šokové opatrenie cca každé 2 týždne dávkujte 20–40 g/1 m3 vody, 25 g prípravku je približne 1 polievková lyžica. Počas prevádzky bazéna pridávajte ďalšie množstvo prípravku podľa potreby. Pravidelne, najmenej 1x týždenne, kontrolujte a udržujte hodnotu pH v rozsahu 6,8 – 7,2 a obsah aktívneho kyslíka v rozmedzí 8 – 10 mg/l. Pri teplotách vody nad 28 °C udržujte koncentráciu aktívneho kyslíka na hodnote minimálne 10 mg/l a vykonávajte šokové ošetrenie 1x týždenne!. Ak klesne obsah aktívneho kyslíka pod hodnotu 8 mg/l, je potrebné pridať ďalšiu dávku prípravku, pokiaľ je vyššia ako 10 mg/l, obmedzte dávkovanie prípravku a vyčkajte, až táto hodnota klesne do vyššie uvedeného rozmedzia. Prípravok má kyslú povahu, bude teda znižovať hodnotu pH a alkalitu. Pri jeho užívaní je teda nutné pravidelne najmenej 1x týždenne sledovať nielen obsah aktívneho kyslíka, ale aj hodnotu pH a alkalitu vody.

Spôsob aplikácie:
Dávku prípravku dokonale rozpustite vo vode v čistom umelohmotnom vedre. PRÍPRAVOK SA PRIDÁVA ZÁSADNE DO VODY A NIE NAOPAK! Rozpustený prípravok pomaly nalejte priamo do bazéna alebo do skimmera (zberača). Počas aplikácie a 24 hodín po nej musí byť v prevádzke filtračné zariadenie.

NIKDY NEHÁDZAJTE TABLETY DO VÍRIVKY!

NEBEZPEČENSTVO. Škodlivý po požití. Spôsobuje vážne poleptanie kože a poškodenie očí. Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Obsahuje peroxodisíran draselný. Môže vyvolať alergickú reakciu. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte po ruke obal alebo štítok výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Pri používaní tohto výrobku nejedzte, nepite ani nefajčite. Zabráňte uvoľneniu do životného prostredia. Používajte ochranné rukavice/ochranný odev/ochranné okuliare/tvárový štít. Skladujte uzamknuté.

Obsah balenia:
Granulát 0,5 kg
Značka Marimex

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Centálny sklad 11313125 1608
Interný sklad 10 11313125 0
Interný sklad 7 11313125 0
Interný sklad 8 11313125 0
Stará Vajnorská - prevádzka osob. odberu 11313125 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,