MDR-EX650APT slúchadlá SONY

Slúchadlá

Predaj skončil
Slúchadlá do uší

Čistota hudby, menej vibrácií. Vyrobené z mosadze pre čistejší stabilný zvuk so zníženou rezonanciou. Vychutnajte si každý tón v čistejšej kvalite s nižšími nežiaducimi vibráciami. Naše slúchadlá MDR-EX650APT majú mosadzný kryt na minimalizovanie skreslenia a rozšírené mosadzné vývody zabezpečujúce vysokú stabilitu zvuku. Vďaka novému tvarovanému dizajnu ušných klapiek, ktoré bezpečne držia v uchu, ani nezbadáte, že ich máte.

Minimálne skreslenie vďaka mosadzi. Mosadz má podobnú hustotu ako oceľ a vynikajúco potláča vibrácie a zachováva stabilitu zvuku. Mosadzný kryt slúchadiel rezonuje menej ako kryty z tradičných materiálov, vďaka čomu sú stredné a vysoké tóny čistejšie a nízke frekvencie plynulejšie.

Čistý a stabilný zvuk. V záujme dosiahnutia vyššej stability a čistejších výšok boli použité rozšírené mosadzné vývody s vnútorným priemerom až o 15 % väčším ako pri klasických slúchadlách.

Presný výkon. Vychutnajte si čistý a mohutný zvuk zvýrazňujúci každý detail hudby, či už počúvate tvrdý rock, klubové chorály alebo populárnu klasiku.

Beat Response Control. Využíva tvarované otvory na optimalizáciu nízkych zvukových frekvencií a presnú reprodukciu hlbokých basových rytmov a tónov.

Mimoriadne vysoká citlivosť. Citlivosť určuje efektivitu konverzie elektrického signálu na zvuk. Tieto slúchadlá s výnimočne vysokou citlivosťou umožňujú vystupňovať zvuk až na maximum bez vplyvu na jeho čistotu.

Ušné klapky z hybridného silikónu. Vyrobené z tvrdého silikónu s vyššou odolnosťou v kombinácii s mäkším silikónom z vonkajšej strany na pohodlnejšie nosenie. Vďaka štyrom veľkostiam slúchadiel bezpečne drží v uchu.

Pripravené na cestovanie. Kompatibilné so smartfónmi a pripravené nasledovať vás kamkoľvek. S hmotnosťou približne 9 g a puzdrom na prenášanie sú tieto slúchadlá mimoriadne vhodné na cestovanie. Ryhovaný kábel s bežcom bráni zauzleniu a umožňuje jednoduché nastavenie dĺžky kábla. Buďte stále na dosah vďaka ovládaniu na kábli na telefonovanie bez použitia rúk.

Prispôsobte si hudbu. Prevezmite si bezplatnú aplikáciu SmartKey od Sony na jednoduchú konfiguráciu hudobných funkcií pre smartfón Android alebo iPhone. Prehrávajte a zastavujte hudbu, prepínajte skladby a ovládajte hlasitosť len pomocou slúchadiel.

Hovory pod kontrolou. Prispôsobte si tlačidlo na telefonovanie na smartfóne so systémom Android alebo telefóne iPhone. Prijímajte a ukončujte hovory a upravujte hlasitosť pomocou ovládania na kábli. To všetko vďaka bezplatnej aplikácii SmartKey od spoločnosti Sony.

Beat Response Control
Uzavretý dynamický typ
12 mm reproduktory s neodýmovým magnetom
Frekvenčný rozsah: 5 - 28 000 Hz
Citlivosť: 105 dB/mW
Impedancia: 32 ohmov/1 kHz
Kábel: dĺžka 1,2 m, mikrofón a ovládanie
Konektor: 3,5 mm, pozlátený, tvar L
Nadstavce do uší v 4 veľkostiach
Hmotnosť: 9 g
Farba: čierná/zlatá
Dodávané príslušenstvo: kapsička na prenášanie
Značka Sony

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Spokojna

Overený zákazník,

je dobrý

Overený zákazník,

Všetko v poriadku z nákupom som spokojná.

Overený zákazník,