Microsoft Xbox Live Gold členstvo 3 mesiace - elektronický kľúč S2T-00009

Úhrada dobierkou nie je možná. 3-mesačná elektronická licencia - digitálny kód pre región Európa Zlaté členstvo Xbox Live je vašou vstupenkou do najúžasnejší sociálnej siete určené pre zábavu na konzolách Xbox One a Xbox 360. S najmodernejšími hrami pre viacerých hráčov, bezplatnými hrami a programy Games with Gold a Deals with Gold je Zlaté členstvo Xbox Live lepší ako kedy predtým.

Predaj skončil

3-mesačná elektronická licencia - digitálny kód pre región Európa.

Zlaté členstvo Xbox Live je vašou vstupenkou do najúžasnejší sociálnej siete určené pre zábavu na konzolách Xbox One a Xbox 360. S najmodernejšími hrami pre viacerých hráčov, bezplatnými hrami a programy Games with Gold a Deals with Gold je Zlaté členstvo Xbox Live lepší ako kedy predtým.

Hry zadarmo
Vďaka stále rastúci knižnici bezplatných titulov si konečne môžete zahrať hry, ktoré ste si vždy chceli vyskúšať. Pre každého máme niečo - od strieľačiek pre viacerých hráčov až po obľúbenej rodinnej hry.

Najmodernejšie hranie vo viacerých hráčoch
Jediné Zlaté členstvo umožňuje hrať vo viacerých hráčoch každému členovi vašej domácnosti. Jedná sa o najmodernejšie hranie vo viacerých hráčoch, kedy môžete prijať pozvanie k hre pre viacerých hráčov, dokonca aj keď sa práve pozeráte na televíziu.

Exkluzívne zľavy pre členov
Pokiaľ máte Zlaté členstvo Xbox Live, dostanete každý týždeň zľavy na vybraný obsah. Vďaka programu Deals with Gold môžete na hrách v obchode Xbox ušetriť až 75%. S toľkými výpredaji každý týždeň sa úspory pekne nahromadí.

Značka Microsoft

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,