MJ-L501KXE odšťavovač PANASONIC

Odšťavovače | Kód: 41013478

Odšťavovač.

Dostupnosť
Dočasne vypredané
termín doručenia vám upresníme telefonicky
236,89 €
197,41 € bez DPH
Úsmev ako dar
+2,00 €
Za nákup získate 237 bodov.

Nový odšťavovač Slow Juicer MJ-L501 od spoločnosti Panasonic budete používať s radosťou – je kompaktný, tichý, ľahko sa obsluhuje a čistí.

Odšťavuje pomaly, vďaka čomu z ingrediencií jemne vytláča všetky živiny a lahodnú chuť. Odmeňte seba aj svoju rodinu zdravými džúsmi a mrazenými pochúťkami.
Pomalé stláčanie na zachovanie väčšieho množstva vitamínov
Skrutka z nehrdzavejúcej ocele sa otáča pomaly, aby jemne drvila a stláčala ingrediencie. Vďaka tomu sa odšťaví maximálne množstvo džúsu a zachovajú sa vitamíny, živiny a antioxidanty dôležité pre zdravie a pohodu. Ľahko odšťavovať môžete dokonca aj tvrdé a vláknité ingrediencie, ako je zázvor, mrkva alebo zeler.
Elegantný a tenký dizajn
Zamatovo hladká chuť
Dužina sa jemne scedí pre zamatovo hladkú chuť. Dužina a šťava sa dôkladne oddelia. Menej dužiny v šťave znamená, že sa zbavíte nepríjemnej chuti a zostane len lahodná prírodná chuť ingrediencií.
Zdravé džúsy bez oddeľovania
Menej vzduchu, menej oxidácie. Ingrediencie sa pomaly a jemne stláčajú, aby sa dosiahla vyššia extrakcia vitamínu C a ďalších živín (obrázok vľavo). Štandardné odšťavovače používajú nože a v dôsledku rýchlej rotácie vzniká trenie, ktoré vedie k strate vitamínov a oddeleniu šťavy (obrázok vpravo).
Čerstvé džúsy a mrazené pochúťky
Pomocou filtra na džús vyrábajte chutné čerstvé džúsy a pomocou nadstavca na zmrznuté ingrediencie poľahky vytvárajte zdravé pochúťky, napríklad sorbety alebo mrazené jogurty.

Značka Panasonic

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,