PC Star Wars: Squadrons

Hry na PC | Kód: 145040-145485

Ovládnite umenie leteckých súbojov v autentickej hre Star Wars: Squadrons. Pripravte sa na adrenalínové súboje viacej hráčov z pohľadu prvej osoby po boku vašej letky. Piloti, ktorí narukujú, si sadnú do kokpitov stíhačiek Novej republiky a Impéria a zapoja sa do strategických vesmírnych bitiek 5 proti 5. Upravte si stíhačku... .

Dostupnosť
Aktuálne vypredané
termín doručenia vám upresníme telefonicky
35,99 €
29,99 € bez DPH
Úsmev ako dar
+2,00 €
Za nákup získate 36 bodov.

Vydajte sa v ústrety vesmírnym bitkám.

K dispozícii máte hviezdne stíhačky z flotily Novej republiky a Impéria v podobe strojov X-wing či TIE fighter. Ako pilot si môžete svoje stíhačky modifikovať, prerozdeliť energiu naprieč systémami a čo najlepšie sa tak pripraviť na nadchádzajúcu bitku. Vrhnite sa do intenzívnych galaktických súbojov a odštartujte strhujúci príbeh pre jedného hráča zo sveta Star Wars.

Detailne si naplánujte strategické manévre svojho družstva a následne sa pustite do intergalaktických bitiek. So svojim tímom sa vydajte v ústrety známym aj nepreskúmaným oblastiam, medzi ktorými sa nachádza napríklad plynný obor Yavin či mesiac Galitan.

Vyberte si jednu z vesmírnych stíhačiek a pustite sa do potrebných modifikácií a prerozdeľovania energie medzi rôzne interné systémy. Ako pilot musíte o svojej stíhačke vedieť čo najviac, preto venujte veľkú pozornosť individuálnym vylepšeniam a funkcionalitám vášho stroja.

Tešte sa na množstvo leteckých súbojov v intenzívnych bitkách 5 proti 5. Cestou k úspechu je aktívna spolupráca s vaším družstvom a dobre premyslená stratégia. Priblížte sa každým vyhraným súbojom o krôčik bližšie k víťazstvu v monumentálnej vesmírnej bitke zo sveta Star Wars.

Užite si realistický zážitok vďaka podpore virtuálnej reality. Nasaďte si prilbu a ponorte sa do súbojov, ktoré pôsobia oveľa realistickejšie. Vďaka pohyblivým senzorom na zariadení budete schopní reagovať na množstvo vonkajších podnetov výrazne rýchlejšie, čo môžete zužitkovať v dynamických súbojoch.

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,