PHILIPS LUMEA PRESTIGE IPL BRI956/00

Najlepšia cena na trhu!

Predaj skončil
Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 2×
5
4
3
2
1

Prvá IPL technológia, ktoré ponúka unikátne zaoblené nadstavce, sú navrhnuté pre dosiahnutie optimálnych výsledkov. Philips Lumea Prestige je zároveň najúčinnejšie riešenie IPL, ktoré ponúka použitie so šnúrou aj bez nej a senzor SmartSkin.

Technológia Expert IPL pre domáce použitie, vyvinutá dermatológmi
IPL je skratka pre Intense Pulsed Light (Intenzívne pulzné svetlo). Philips Lumea pôsobí na korienky chĺpkov jemnými svetelnými záblesky, čo zanecháva korienky vo fáze nečinnosti. Tým sa postupne znižuje počet chĺpkov, ktoré vám na tele rastú. Opakované používanie zanechá vašu pokožku nádherne hladkú a jemnú na dotyk. Zabraňovanie rastu chĺpkov je bezpečné a šetrné, a to aj v citlivých oblastiach. Zariadenie Philips Lumea je klinicky testované a bolo vyvinuté spoločne s dermatológmi pre jednoduché a efektívne použitie v pohodlí domova.

Osvedčená bezpečnosť a účinnosť starostlivosti
Objektívne štúdie preukazujú obmedzenie rastu chĺpkov až o 92% po troch ošetreniach. Prvé 4 ošetrenie vykonajte raz za dva týždne. Potom už môžete vidieť požadované výsledky. Pre udržanie týchto výsledkov vykonajte ošetrenie vždy po 4 týždňoch. Už po 8 ošetreniach vaša pokožka zostane hladká až 6 mesiacov. Ak chcete tento obrázok zväčšiť, kliknite naň v galérii obrázkov v hornej časti tejto stránky.

Vhodné pre širokú škálu typov chĺpkov i pokožky
Systém Philips Lumea účinne, ľahko a bezpečne pôsobí na celý rad rôznych typov chĺpkov a pokožky. Je efektívny u chĺpkov farby prirodzene tmavé blond, hnedé aj čierne a u tónov pokožky od veľmi svetlej až po tmavo hnedú. Podobne ako iné technológie založené na IPL nie je systém Philips Lumea vhodný na ošetrenie svetlých blond alebo ryšavých chĺpkov a nie je vhodný pre veľmi tmavú pokožku kvôli požiadavke na vysoký kontrast medzi pigmentom vo farbe chĺpkov a v odtieni kože.

Inteligentné nástavce sa prispôsobí pre ošetrenie každej časti tela
Chĺpky a krivky sa v rôznych častiach tela líši, takže každá časť potrebuje iné ošetrenia, aby boli zabezpečené skvelé výsledky. Systém Philips Lumea Prestige je vybavený unikátne zakrivenými inteligentnými nástavcami pre telo (nohy, ruky, brucho) a tvár (horná pera, brada). Každý inteligentný nástavec sa odlišuje kombináciou tvaru, veľkosti okienka a filtra a po pripojení k zariadeniu aktivuje prispôsobený program úpravy pre konkrétnu časť tela. Táto kombinácia premysleného dizajnu a konkrétneho ošetrenia umožňuje efektívne a bezpečné ošetrenie aj na citlivých miestach.

Stredne veľký vyklenutý nástavec pre podpazušie
Špeciálne zaoblený nástavec s veľkosťou okienka 3 cm2 je navrhnutý pre aplikáciu na ťažko dostupné chĺpky v podpazuší. Pripojenie inteligentného nástavce k zariadenie aktivuje prispôsobený program úpravy podpazušia. 86% žien je spokojných s redukciou chĺpkov v podpazuší.

Zaoblený nástavec pre oblasť bikín s prídavným filtrom
Zaoblený nástavec s veľkosťou okienka 3 cm2 a extra priehľadným filtrom. Po pripojení inteligentného nástavca sa ošetrenie svetlom automaticky upraví pre oblasť bikín. 78% žien je spokojných s redukciou chĺpkov v oblasti bikín.

Veľký nástavec na telo s prehnutým tvarom
Nástavec na telo má najväčší okienko pre ošetrenie (4,1 cm2), takže je ideálny pre rýchle ošetrenie veľkých plôch, ako sú nohy, ruky a brucho. Prehnutý tvar jemne kopíruje tvar tela pre optimálny kontakt s pokožkou. Po pripojení nadstavca sa automaticky nastaví režim ošetrenie pre tieto časti tela. 83% žien je spokojných s redukciou chĺpkov na nohách.

Presný nástavec na tvár s prídavným filtrom
Nástavec bol starostlivo navrhnutý pre jemné, ale účinné ošetrenie chĺpkov na tvári a je vybavený malým a plochým 2cm okienkom, takže ho môžete použiť pre ošetrenie hornej pery, brady a čeľuste. Obsahuje tiež prídavný integrovaný filter, po ktorého vložení do zariadenia inteligentnej nadstavec automaticky nastaví ošetrenia svetlom pre váš tvár. 84% žien je spokojných s redukciou chĺpkov na tvári.

So senzorom SmartSkin
Zariadenie Philips Lumea Prestige ponúka 5 stupňov nastavenia energie a uľahčuje výber toho správneho pomocou senzora SmartSkin. Senzor SmartSkin vyberie najpohodlnejšie nastavenie pre ženy s podobným tónom pleti, aký máte vy.

Používajte s káblom i bez kábla
Philips Lumea Prestige možné používať s káblom aj bez neho. Pre väčšie plochy, ako sú napríklad nohy, odporúčame použitie s káblom pre rýchlejšie ošetrenie bez prerušenia. Menšie alebo ťažko prístupné miesta, ako je tvár, podpazušie alebo oblasť bikín, môžete ošetriť bez kábla a vychutnať si úplnú slobodu pohybu.

S BEZPLATNOU aplikáciou Lumea budete mať osobného školiteľa kedykoľvek po ruke
Aplikácia Lumea je zadarmo na stiahnutie a ponúka jedinečné a prispôsobené používanie systému IPL - len pre vás. Je to váš vlastný osobné radcu a zaisťuje, aby ste svoje zariadenie Lumea využili čo najviac, správnym spôsobom a dosiahli dlhodobé výsledky. Aplikácia vám pomôže vytvoriť osobný plán procedúr pre každú časť tela a prináša tipy a rady pre každé ošetrenie. Stačí len aplikáciu pravidelne kontrolovať a sledovať upozornenia a pripomienky.

Žiadne výmenné diely, žiadne skryté náklady to je Systém Philips Lumea

Značka Philips
,
5

Zatial používam kratko, ale je nadherny a vyzera, ze bude fungovat, uz po 1x použití vidno viditelne zmeny, tak som zvedavá po 2 mesiacoch ked uz budem mat za sebou aspon 4 pouzivania. Kamaratka ho pouziva 2 roky a je s nim nadmieru spokojná.


,
5

Klady
Zápory
  • skvelá manipulácia s prístrojom, voľba najvyššej rady prestige bola správna, nadstavce prispôsobené osetrovanej časti zlepšujú komfort pri epilacii, teším sa na výsledok.
  • cena je stále dosť vysoká, oproti zahraničiu

Súvisiace produkty

DOPRAVA ZADARMO AKCIA -9% BEST SELLER

PHILIPS IPL SC1997/00

277,00 € 305,00 €

Tovar na sklade (4 ks)

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Spokojna

Overený zákazník,

je dobrý

Overený zákazník,

Všetko v poriadku z nákupom som spokojná.

Overený zákazník,