Plotová latka G21 1m Cumaru WPC

Plotová latka s rozmermi 100 x 9 x 1 cm, vhodná na tvorbu kompletného oplotenia z latiek v okolí vášho domu či záhrady, jednoduchá montáž, vysoká stálosť farieb, maximálna odolnosť voči všetkým vonkajším vplyvom. WPC materiál. Farba Cumaru.

Predaj skončil

Plotová planka G21 vo farbe Cumaru je vhodná na použitie pri tvorbe kompletného plankového oplotenia okolo vášho domu alebo záhrady. Plotové planky G21 z WPC materiálu spĺňajú vysoké kvalitatívne nároky, a zároveň sú cenovo dostupnejšie ako iné druhy materiálov.

plotová planka G21

Pre svoju nadčasovosť je plankový plot G21 veľmi žiadaným variantom oplotenia domu. Poskytuje veľkú variabilitu a umožňuje vám tak vytvoriť širokú škálu zaujímavých možností finálneho prevedenia oplotenia. Plot sa veľmi ľahko montuje a má elegantný vzhľad a dlhú životnosť. Materiál WPC (Wood plastic components) je zmes tvorená zo 60% z drevitých vlákien a zo 40% z plastu. S pomocou vplyvu tlaku a teploty (extrudácia) vzniká odolný a bezúdržbový materiál, ktorý je praktický a po všetkých stránkach vysoko úžitkový.

plotová planka G21

Vlastnosti tohto materiálu dosahujú kvalitu dosiek z exotických drevín, zároveň sú však cenovo dostupnejšie. Oplotenie z plotových planiek G21 teda navonok vyzerá ako z dreva, ale na rozdiel od drevených materiálov nie je potrebná žiadna ďalšia údržba alebo nátery. Oproti klasickému plastu majú vysokú stálosť farieb a sú odolnejšie voči teplotným výkyvom. WPC materiál je tak vďaka svojim vlastnostiam vhodný na použitie na miestach, kde dochádza k pôsobeniu všetkých bežných vplyvov vonkajšieho prostredia, ako je napríklad slnečné žiarenie, vlhkosť, voda, dážď, vietor či mráz.

Nesporné výhody plotových planiek G21 z WPC

  • Bezúdržbovosť – materiál nie je potrebné udržovať alebo ošetrovať pomocou najrôznejších náterov a čistí sa jednoducho pomocou vody.
  • Stálosť – WPC materiál je prefarbený v celej hmote, teda nedochádza v priebehu času k zmenám jeho farby. Na rozdiel od drevených materiálov nemá rôzne pohľadové vady ako napríklad hrče, apod.
  • Úspora nákladov – Cenová výhodnosť obstarávacích nákladov na kompletný plot a jeho dlhá životnosť.
  • Variabilita použitia – plotové planky ponúkame v rôznych prevedeniach, majú rôzne skosenie koncov planiek, vďaka čomu môžete planky rôzne kombinovať a vytvoriť si tak originálne oplotenie okolo vášho domu alebo záhrady.

plotová planka

Špecifikácie

  • Značka: G21
  • PN: GAPS1MO
  • Určenie: plotová planka

Fyzické vlastnosti

  • Použitý materiál: WPC
  • Farebné prevedenie: Cumaru (Brazilský Teak)
  • Rozmery planky (D x Š x V): 100 x 9 x 1 cm
Značka G21

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,