NOVINKA

EA SPORTS NHL 23 je spolu lepší. Získajte najlepších hráčov na svete v jednej zostave so zavedením zmiešaných ženských a mužských tímov v HUT. Multiplatformové vytváranie zápasov pre hráčov na rovnakej generácii platforiem v HUT a WOC, ktoré prichádza ako aktualizácie po uvedení na trh, znamená hlbšie hráčske fondy, kratšie časy vo fronte a viac tímov, s ktorými sa môže váš tím vyrovnať. A teraz pridajte do svojho najlepšieho valca viac ako 500 nových herných animácií Last Chance Puck Movement, ktoré vám umožnia kontrolovať priebeh hry po dosiahnutí akejkoľvek úrovne kontaktu, od prihrávok bez zakopnutia až po zúfalé výstrely z ľadu. Okrem toho vám prepracované strategické systémy umožňujú jednoducho plánovať hru a dolaďovať vaše zručnosti pri tvorbe hier. Tak chyťte svojich priateľov a pripravte sa na doposiaľ najdynamickejší, najprepojenejší a vizuálne bohatý Chel zážitok. Kľúčové vlastnosti

Predaj skončil
Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

PRIPÁJANIE NAPRIEČ PLATFORMAMI

V súčasnosti plánované ako aktualizácie po uvedení na trh, cross-platform matchmaking na konzolách rovnakej generácie pre HUT a World of Chel skráti čas vo fronte a vytvorí hlbšie hráčske bazény, takže vy a vaša posádka môžete otestovať svoju odvahu proti väčšiemu počtu tímov ako kedykoľvek predtým.

POHYB PUKU LAST CHANCE

Nová séria animácií zúfalej hry pridáva do hry novú vrstvu autentickosti a vzrušenia.
Zakopnutie: Pokúste sa o prihrávku alebo strelu po dosiahnutí akejkoľvek úrovne kontaktu. Tieto zúfalé pohyby sú základom epických momentov a zaisťujú, že nikdy nezostanete mimo hry. A s viac ako 500 animáciami Stumble Action je každý moment rovnako vzrušujúci ako ten predchádzajúci.
Loose Plays s pukom: Premeňte akýkoľvek uvoľnený puk na príležitosť dvojitým poklepaním na prihrávku alebo vystrelenie a ponorte sa do neuveriteľných hier, aby ste skórovali alebo vyčistili puk.
Vylepšené AI brankára: Pomocou systému ľudských brankárov majú teraz umelí brankári prístup k viac ako 50 novým skupinám na záchranu ľudského zúfalstva, čo predstavuje viac ako 350 nových animácií na záchranu.

AKTUALIZÁCIE X-FACTOR

Nové animácie X-Factor: „Skilled Up“ Trevora Zegrasa vám umožní znovu vytvoriť jeho virálnu prihrávku cez sieť a „Relentless“ Sarah Nurse zvyšuje schopnosť hráča strieľať a prihrávať, keď je mimo rovnováhy.
Vylepšenia AI X-Factor: Inteligentnejšia AI znamená lepšiu tvorbu hier, pričom AI hráči využívajú vylepšené X-Factors, aby boli na ľade účinnejší a podobní svojim náprotivkom v reálnom svete.

ASISTOVANÉ STRATÉGIE

Herné stratégie boli celkovo aktualizované, aby uľahčili pochopenie a realizáciu najlepších herných plánov pre váš želaný herný štýl. Čo je na palube:
Dve nové moderné stratégie špeciálneho tímu: Základné stratégie NHL The Wedge (1-1-2), Penalty Kill a 1-3-1 Power Play sú teraz v súprave hráčov. Spolu s obnovenými existujúcimi špeciálnymi tímovými stratégiami, aby sa zaistilo, že sa budú cítiť viac ako v moderných zápasoch NHL. Úlohy hráčov v Power Play: Teraz môžete priradiť tieto tri rôzne role v ich Power Play: Distribútor, Finisher a Nosič pukov. Hráči s pridelenými rolami budú umelej inteligencii známi a umelá inteligencia im bude vedieť rozdeliť puk na základe pozície, situácie a X-Factor tendencií. Nové inštruktážne videá: Carrlyn Bathe rozoberá zložitosť stratégií Penalty Kill a Power Play v sérii nových videí.

Značka ELECTRONIC ARTS
,
5


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,