Krabicová verzia

Predaj skončil
Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

Vstúpte do novej éry Formula 1 v EA SPORTS F1 22, oficiálnej hre šampionátu 2022 FIA Formula One World Championship. Odštartujte do novej sezóny s prepracovanými vozidlami a upravenými pravidlami redefinujúcimi pretekársky deň, otestujte svoje zručnosti na novej trati Miami International Autodrome a okúste lesk a slávu života v režime F1 Life.

Pilotujte úžasné nové vozidlá v rámci sezóny Formuly 1 2022 s autentickou zostavou všetkých 20 jazdcov a 10 tímov a užite si nové pretekárske scény, u ktorých sa môžete rozhodnúť, či chcete vozidlo ovládať priamo, alebo radšej všetko ponecháte na umelú inteligenciu. Vytvorte si tým a dostante ho na vrchol s novými možnosťami v oceňovanom kariérnom režime My Team, otestujte svoje pretekárske schopnosti v priamom súboji v režime split screen či v režime viac hráčov alebo vyjdite na trať v superšportoch tých najväčších značiek motoršportu.

Zúčastnite sa novej sezóny a sadnite si za volant neuveriteľne odlišných vozidiel na legendárnych tratiach, vrátane úplne nového okruhu Miami International Autodrome. Ponorte sa naplno do pretekania s dvoma možnosťami, ako odohrať dôležité pasáže ako štartové kolá, výjazdy Safety Caru alebo interaktívne zastávky v boxoch, a s úplne novými krátkymi závodmi (šprinty).

Značka ELECTRONIC ARTS
,
5

Je to darček pre chalanov.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Spokojna

Overený zákazník,

je dobrý

Overený zákazník,

Všetko v poriadku z nákupom som spokojná.

Overený zákazník,