PS4 Gran Turismo Sport

SONY PLAYSTATION | Hry na Playstation | Kód: 157538-158553

140 reálnych, aj upravených vozidiel.
4 triedy závodných, aj sériovo vyrábaných vozidiel, ktoré boli upravené pre lepší závodný zážitok.
Závodné automobily Vision Gran Turismo, ktoré boli virtuálne vytvorené a upravené ako závodné stroje najvyššej triedy.
Rada 19 starých, aj nových tratí a 27 rozložení tratí.
Jednoduché ovládanie aj pre úplných nováčikov.
Online národný pohár a pohár výrobcov značiek.
Možnosť sledovania závodov najlepších hráčov.
Editor automobilov a znakov.
Foto mód, v ktorom nájdete viac ako 1000 lokalít.

Predĺžená záruka
Dostupnosť
Na objednávku
termín dodania vám upresníme telefonicky
16,00 €
13,33 € bez DPH
Úsmev ako dar
+2,00 €
Za nákup získate 16 bodov.

Cenami ovenčená séria Gran Turismo prichádza poprvýkrát na next gen konzoly. V spojení s FIA (medzinárodná automobilová federácia) vyrobili v štúdiu Polyphony Digital dokonalú a ľahko dostupnú automobilovú hru pre každého.
Názov môže zavádzať a budete si myslieť že hra je plná čisto závodných modelov, ale nájdete v nej vzrušujúcu zmes výrobných automobilov a športových modelov. Každé vozidlo bolo prerobené s pozoruhodným detailom, od internej štruktúry svetiel, až po medzery medzi vonkajšími dielmi a obšitie na sedadlách. Hra obsahuje 140 vozidiel, ktoré zahŕňajú aj originálne automobily. V hre nájdete napríklad automobily Ferrari LaFerrari '13, Mazda Roadster S (ND) '15, Mercedes-Benz Mercedes-AMG GT S '14, Ford Mustang GT Premium Fastback '15.
Závodné vozidlá v hre Gran Turismo Sport sú rozdelené do kategórií, ktoré sú navrhnuté podľa skutočných svetových tried a vylepšené tak, aby si boli v závodoch rovné. Napríklad tretia skupina je založené podľa svetovej triedy GT3, ktorá zahŕňa FIA schválené stroje ako Audi R8 LMS, McLaren 650S a Renault Sport R.S. 01 GT3. Taktiež v nej nájdete automobily ako Toyota FT-1, Subaru WRX a Chevrolet Corvette Stingray C7, ktoré boli všetky prerobené aby spĺňali špecifikácie GT3.


Hra predstaví "Vision Gran Turismo" radu, ktorá umožnila dizajnérom navrhnúť ich vysnené mašiny a priviesť ich k virtuálnemu životu v hre Gran Turismo 6, tento projekt pokračuje aj v hre Gran Turismo Sport. Okrem predchádzajúcich vozidiel, súčasné Vision Gran Turismo automobily budú vylepšené tak, aby mohli súperiť na tratiach v nových triedach. Nájdete tu stroje od spoločností Bugatti, Peugeot, Volkswagen, Toyota a iné.
Taktiež tu nájdete radu nových závodných tratí, ktoré sa objavia po prvý krát v sérii Gran Turismo. Budú to napríklad legendárna "Tokyo Expressway" a pol míľový ovál nazvaný "Northern Isle Speedway".
Ak ste si mysleli, že šoférovanie v simulátoroch býva ťažšie ako v skutočnosti, určite zmeníte svoj názor. Fyzika bola zmenená tak, aby lepšie čítala príkazy od hráčov. Offline kampaň je obrovský obsah, ktorý naučí jazdiť aj úplných nováčikov. Nájdete v ňom školu pre začiatočníkov, misie, zážitky z okruhov a naučíte sa závodnú etiketu.

Značka SONY PLAYSTATION

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Spokojna

Overený zákazník,

je dobrý

Overený zákazník,

Všetko v poriadku z nákupom som spokojná.

Overený zákazník,