SAMSUNG QE65S95BAT

NOVINKA 2022! Smart OLED televízor Samsung QE65S95B so sofistikovaným dizajnom, výkonným procesorom Neural Qantum Processor 4K, obrazovkou so 65“ (163 cm) uhlopriečkou a skvelým 4K Ultra HD rozlíšením (3840 × 2160) vás vtiahne do sveta krištáľovo jasného obrazu, jemných detailov a realistických farieb.

Predaj skončil

Smart OLED televízor Samsung QE65S95B so sofistikovaným dizajnom, výkonným procesorom Neural Qantum Processor 4K, obrazovkou so 65“ (163 cm) uhlopriečkou a skvelým 4K Ultra HD rozlíšením (3840 × 2160) vás vtiahne do sveta krištáľovo jasného obrazu, jemných detailov a realistických farieb.

Samosvietiace pixely, ohromujúci kontrast

Objavte výnimočnú kvalitu realistického obrazu s OLED TV od spoločnosti Samsung. Displej je vybavený pokročilými samosvietiacimi LED, vďaka ktorým môže ponúknuť kvalitný obraz aj tam, kde bežné OLED sklamú. Neporovnateľne hlboká čierna, žiarivo čistá biela a realistické odtiene oživia váš každodenný televízny obsah, na ktorom si tak budete môcť vychutnať ostrý kontrast a jemné detaily. Televízor ďalej ešte vylepšuje filmy a seriály v reálnom čase a používa funkciu Upscaling, aby všetky vaše divácke zážitky povýšil na kvalitu 4K.

Vysoko inteligentný procesor s kvalitou 4K

Pokročilý procesor Neo Quantum Processor 4K vám ponúka špičkové rozlíšenie 4K pre skutočne prvotriedny zážitok. Využíva 20 neurónových sietí, ktoré v reálnom čase generujú a analyzujú vizuálne dáta a používajú ich následne na vylepšenie sledovaného obsahu. Váš voľný čas si zaslúži to najlepšie.

Reproduktory s vrchným vyžarovaním

K špičkovému obrazu patrí aj dynamický zvuk – a nové reproduktory s vrchným vyžarovaním od spoločnosti Samsung vám ho spoľahlivo ponúknu. Umiestnia vás priamo do stredu diania a obklopia priestorovým, kvalitným audiom Dolby Atmos.

Vylepšený obraz vďaka Neural Quantum Processor 4K

V srdci televízora OLED sa nachádza výkonný Neural Quantum Processor 4K, ktorý v reálnom čase analyzuje a upravuje jas v každom zábere. Aj vo vysoko kontrastných scénach sa tak dočkáte hlbokého kontrastu a vylepšeného osvetlenia vašich filmov a seriálov. V kombinácii so samosvietiacimi pixelmi si na Quantum HDR OLED užijete váš obľúbený obsah do najmenšieho detailu.

Priestorový obraz, ako ho vidí ľudské oko

Funkcia Real Depth Enhancer v kombinácii s pokročilými neurónovými sieťami sofistikovane vytvára obraz tak, ako ho prirodzene vnímame zrakom. Zvyšuje kontrast na objekte v popredí, zatiaľ čo pozadie necháva také, aké je. V dokumente o zvieratách sa tak môžete tešiť na detailne vykreslené detaily srsti či peria, zatiaľ čo džungľa okolo pôsobí ako skvelá, ale nenápadná kulisa.

4K 120 Hz pre vaše herné víťazstvo

Hráči sa môžu tešiť na kombináciu rozlíšenia 4K a obnovovacej frekvencie 120 Hz, vďaka ktorým sa dynamické akcie premenia na hladký zážitok. Funkcia Motion Xcelerator Turbo+ zaisťuje nízku odozvu a obraz bez zasekávania či rozmazávania, takže sa vaši nepriatelia majú na čo tešiť.

Intuitívne ovládanie hlasom

Technológia SmartThings sa prepojí so všetkými vašimi inteligentnými zariadeniami, a umožní vám ichvzdialene ovládať hlasom či diaľkovým ovládačom. Vy sa tak môžete pohodlne oprieť a relaxovať po dlhom dni pri večernom filme – stačí len prehovoriť a vaše zariadenia ihneď zareagujú.

OBRAZ & VYSIELANIE: 

  • OLED 4K, Uhlopriečka 65" (163 cm), Rozlíšenie 4K (3840 x 2160), Samosvietiacie pixely OLED, Umelá inteligencia - Neural Quantum Processor 4K, Ultraširoké pozorovacie uhly, Antireflexná vrstva, 100% objem farieb, Quantum HDR OLED (HDR10+ Adaptive/HLG), Adaptívny obraz, Vylepšenie hĺbky obrazu, Motion Xcelerator Turbo +, PQI 4600 (picture quality index), 2 tunery (DVB-T2/C/S2), kodek H.265, HbbTV 2.0.3, Smart kalibrácia obrazu Pro (SmartThings), PANTONE validácia farieb, Mód ochrany očí

SMART TV: 

  • Operátorské aplikácie - O2 TV/T Mobile, VOD - Voyo/HBO MAX/Dramox/Netflix/Prime Video, IPTV - Skylink/Sledovani.TV/Lepší.TV, iTunes TV a Airplay, Spotify, SmartThings - IOT smart domácnosť, Multiview - rozdelenie obrazovky na 2 časti, Google DUO - videohovory, PC on TV - prepojenie počítača s TV, hlasové ovládanie (AJ), operačný systém Tizen

Herný TV: 

  • Auto Game Mode - FreeSync Premium, Game Motion Plus, Dynamic Black EQ, Game Bar 2.0, Ultraširoký herný režim 32:9

AUDIO: 

  • 60W, Konfigurácia reproduktorov 2.2.2CH, vstavaný Woofer, Skutočný Dolby Atmos, Bezdrôtový Dolby Atmos so soundbarom, Zvuk sledujúci pohyb (OTS), Zvuk sledujúci hlas, SpaceFit - kalibrácia zvuku, Q-Symphony 2.0, Dolby Digital Plus, Multiroom Link, Adaptívny zvuk+, Bluetooth Audio

DIZAJN: 

  • LaserSlim Design, Smart Ovládač TM2280E so solárnym dobíjaním, Ambient mode + (Umelecké tapety), Podpora Slim Fit držiaku na stenu (nie je súčasťou balenia), Strieborná farba

PREPOJENIE: 

  • Wifi5, Bluetooth 5.2, 4x HDMI 2.1, 2x USB 2.0, 1x LAN, 1x optický výstup, 1xCI+ (1,4)
Značka Samsung

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,