skleník LANITPLAST DODO BIG 8x5 PC 4 mm šedý

Ocelový skleník, š 239 x d 146 cm, šedá farba, polykarbonát 4 mm.

Predaj skončil

Skompletované v ČR - LANIT PLAST, s.r.o.

Konštrukcia - klasický robustný skleník vyrobený z masívnych elektrolyticky pozinkovaných ohranených oceľových profilov vyrobených s hrúbkou steny  0,6 mm (ohranenie profilov = okraje profilu ohnuté späť o 180° - profil nie je nebezpečne ostrý a navyše ho ohnutý okraj veľmi výrazne spevňuje). Nosná konštrukcia skleníka je z vonkajšej strany nalakovaná vypaľovanou šedou farbou odtieňu RAL 7001. Jednotlivé diely konštrukcie sú vzájomne zoskrutkované. Výška skleníka je 196 cm. Skleník má zosilnenú základovú lištu, stavba podmurovky či inej základne nie je nutná, v prípade použitia kotviacich prvkov je možné skleník postaviť samostatne priamo na zem.

Polykarbonát
- dvojstenná doska sily 4 mm. Z dôvodu zaistenia maximálnej kvality tohto skleníku je presklenie vyrobené firmou LANIT PLAST, s.r.o. z komôrkového polykarbonátu Marlon (výrobca Brett Martin -
Veľká Británia) alebo z polykarbonátu SUNLITE (výrobca Palram Europe - Veľká Británia / Nemecko). Polykarbonát má silný UV filter, takže nekrehne ani nežltne. Spoločnosť LANIT PLAST, s.r.o. je od roku 1999 jedným z najväčších oficiálnych dovozcov polykarbonátu do SR (ako regionálny partner ich výrobcov) a disponuje preto vlastnými technickými skúšobnými protokolmi z českých štátom akreditovaných skúšobní. Ide tak o jedny z mála skleníkov na českom trhu, ktoré sú osadené kvalitným polykarbonátom s dokladovateľný českou certifikáciou. Polykarbonát bol otestovaný Štátnym zdravotným ústavom ako zdravotne nezávadný.

Rozdiely medzi modelom LANITPLAST DODO a LANITPLAST DODO BIG:
- skleník DODO BIG je vyšší o 17 cm (196 cm DODO BIG oproti 179 cm u modelu DODO)
- skleník DODO BIG je širší o 4 cm (239 cm DODO BIG oproti 235 cm  u modelu DODO)
- skleník DODO BIG má šedú vypaľovanou farbu oproti zelenej u modelu DODO
- oveľa dokonalejšia masívna základňa u modelu DODO BIG

Osvedčenie SZU

Zmluvná záruka 10 rokov na nerozbitnosť polykarbonátu krupobitím

Rozmery skleníka:
šírka š = 239 cm 
výška v = 196 cm
dľžka d = 146 cm

 
 
Model 8x5 nemá žiadne ventilačné okno. Ďalšie strešné okná nemožno priobjednať.
Obsahom dodávky sú jednokrídlové dvere na 3 masívnych pantoch, opatrené masívnou západkou (svetlosť dverí je š 76 cm x 155 / 172 cm - vršok dverí je trojúholníkový), nosná konštrukcia, presklenie zo zvoleného polykarbonátu, všetok spojovací materiál. Ku skleníku je možné dokúpiť aj nadštandardné príslušenstvo - regály, teplomery, vlhkomery, zavlažovacie zariadenie, elektrické odporové vykurovanie pôdy.

Zabudovaná oceľová základňa v cene. Skleník je nutné v každom prípade pevne ukotviť k základom, aby nedošlo k jeho poškodeniu vetrom. Pre ukotvenie je možné použiť napr. skrutky s hmoždinkami (otvory v základnom ráme je nutné vyvŕtať, hmoždinky nie sú priložené) alebo použiť kotvu do zeme.

Skleník dodávame ako stavebnicu s podrobným montážnym návodom. Balené v nevratných kartónoch.

Dôležité upozornenia:
1) Podmurovku stavajte až po zakúpení skleníka a po montáži základovej konštrukcie, kedy získate presné pôdorysné rozmery skleníka. Tu uvádzané rozmery skleníka sú max. vonkajšie rozmery skleníka a nemôžu byť použité pre vymeranie a stavbu podmurovky. Prípadne si vyžiadajte vopred potrebné podklady (HOT LINE tel. +420 323 672 805).

2) Pozor - u tohto modelu skleníka je nutné presný rozmer niektorých polykarbonátových tabúľ svojpomocne doformátovať z predpripravených dosiek. V kartóne s polykarbonátom je priložený presný nárezový plán.

3) V prípade používania prírodných hnojív (konský / kravský hnoj, slepičince, apod.), umelých hnojív, pesticídov, herbicídov a iných chemikálií môže po dlhšej alebo kratšej dobe dochádzať ku korózii oceľových dielov skleníka (základňa, skrutky, apod.).

Video:

Rozmery a hmotnosti balenia:

LANITPLAST DODO BIG 8x5 PC
Profily balík 30 x 187 x 21 cm 33 kg
Polykarbonát 4 mm balík 90 x 196 x 6 cm 16 kg

Súbory

Značka LanitPlast
Farba šedá
Hmotnosť 49kg
Šírka (vonkajšia) 2,39m
Dĺžka (vonkajšia) 1,46m
Výška (vonkajšia) 1,96m
Materiál konštrukcie pozinkované oceľové profily hrúbka 0,6 mm
Výrobca LANIT PLAST
Kategória Oceľové skleníky
Str. okná nie je
Zastavaná plocha 3,49m2
Dvere jednokrídlové na pántoch
Šírka dverí 0,76m
Výška dverí 1,72m
Ukotvenie presklenia pozinkované oceľové prítlačné sponky
Materiál zasklenia komôrkový polykarbonát 4 mm
Záruka na presklenie 10 rokov na nerozbitnosť krupobitím

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,