Trampolína Marimex FreeJump 244 cm + ochranná sieť + schodíky + kotviaca sada ZA

Predaj skončil
Trampolína Marimex FreeJump ponúka aktuálne najbezpečnejšie riešenie spoja na trhu, pretože medzera medzi ochrannou sieťou a skákacou plochou trampolíny je vyplnená zipsom. Tradičné pružiny sú nahradené flexibilnými prútmi zo špeciálnej ocele, ktorá vyniká vysokou mierou húževnatosti. Výhodou je aj nadštandardná záruka 5 rokov na nosnú konštrukciu a 3 roky na odrazovú plochu a sieť.

Výhody trampolín Marimex FreeJump
Tradičné pružiny sú nahradené flexibilnými prútmi zo špeciálnej ocele, ktorá vyniká vysokou mierou húževnatosti.
Medzera medzi ochrannou sieťou a skákacou plochou trampolíny je vyplnená zipsom. Aktuálne je to najbezpečnejšie riešenie spoja na trhu.
Nohy v tvare písmena U sú vybavené trojbodovou nosnou konštrukciou pre väčšiu stabilitu a bezpečnosť.
Unikátne konštrukčné riešenie umožňuje využiť 100% priemeru trampolíny na skákanie, a to pri zachovaní vysokých nárokov na bezpečnosť a stabilitu.
Nadštandardná záruka 5 rokov na nosnú konštrukciu a 3 roky na odrazovú plochu a sieť.

Odrazová plocha
100% priemeru trampolíny = 100% skákacej plochy. Unikátne konštrukčné riešenie umožňuje využiť 100% priemeru trampolíny na skákanie, a to pri zachovaní vysokých nárokov na bezpečnosť a stabilitu. Pružiaci systém je umiestnený pod skákacou plochou trampolíny. Materiál odrazovej plochy je zo špeciálne tkaného materiálu. Skákacia plocha bola testovaná na 3 milióny rázov.

Vnútorná ochranná sieť
Vnútornú ochrannú sieť nájdete priamo v balení, nemusíte si ju dokupovať zvlášť. Vnútorná ochranná sieť je bezpečnejšia ako vonkajšia sieť - bráni prístupu skákajúceho do časti s pružinami. Medzera medzi ochrannou sieťou a skákacou plochou trampolíny je vyplnená zipsom. Aktuálne je to najbezpečnejšie riešenie spoja na trhu. Ochranná sieť bráni vypadnutiu. Tyče sú obalené ochranným návlekom z mäkčenej peny. Nohy trampolíny sú samostatné a zvyšujú stabilitu celej trampolíny. Spojenie tyčí nôh trampolíny a siete je istené špeciálnymi sponami.

Bezpečnosť
Trampolíny sú určené pre náročné pohybové aktivity, preto kladieme dôraz na ich bezpečnosť a spoľahlivosť. Použitie kvalitných materiálov a moderných technológií pri výrobe radí naše trampolíny medzi najbezpečnejšie a najspoľahlivejšie na slovenskom trhu.
Kotviaca sada je súčasťou balenia.
Značka Marimex

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,