VTECH Detská pestúnka VM2251

Vtech |

Detská digitálna "video" pestúnka s 2.4" LCD farebným displejom, vnútorný dosah až 50m, vonkajší dosah 300m, rodičovská jednotka na akumulátor, detská jednotka na adaptér, obojsmerná komunikácia, infračervené nočné videnie

Predaj skončil


Doprajte si chvíľu pokoja a zaistite neustále monitorovanie detskej postieľky vášho potomka. VTech VM2251 je detská pestúnka, ktorá pracuje na princípe prenosu nielen zvuku, ale aj obrazu. Prenos krištáľovo čistého zvuku prebieha digitálne a ľahko dosiahne až do vzdialenosti 300 m. Detská pestúnka je opatrená väčším počtom kanálov a oproti analógovým pestúnkam je zvyknutá pracovať na vyššej frekvencii, z toho dôvodu ju uplatníte najmä v mestách, kde je zvýšené riziko rušenia signálu.

 

Pokiaľ sa ale signál úplne preruší, pestúnka na to upozorní počuteľným zvukom. Zdroj, ktorý poskytuje energiu pre hlavnú, rodičovskú jednotku je batéria. Napájanie detskej pestúnke dodáva batéria. Pokiaľ s vami bábätko vyráža na cesty, oceníte, že jednotky sa napájajú z batérie. Ak dôjde k vybitiu batérie, baby monitor vám o tom včas povie. Prístroj nadchne taktiež veľmi pekným spracovaním, vďaka ktorému nebude nijako narušovať interiér vášho domova.

 

Základné parametre

Obľúbená video pestúnka na kontrolu bábätka

Digitálny prenos zvuku

Dosah signálu až 300 m

Napájanie rodičovskej časti pestúnky: Batéria

Napájanie druhej (detskej) jednotky: Batéria

 

Značka Vtech

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Ústretový, rýchle dodanie

Overený zákazník,

Bolo to rýchle

Overený zákazník,

rýchle dodanie tovaru , tovar splnil moje ocakavanie

Overený zákazník,